Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

УВАГА ! Публічний договір приєднання!

УВАГА !

Публічний договір приєднання!

Шановні споживачі! КП НМР «ЖКО» повідомляє, що відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» №2189-VIII від 9.11.2017 (далі – Закон №2189), споживачі самостійно обирають модель договірних відносин на послуги з поводження з побутовими відходами.

Відповідно до ст.12 Закону №2189 надання житлово-комунальних послуг здійснюється виключно на договірних засадах.

Порядок та особливості укладання, зміни і припинення договорів про надання житлово-комунальних послуг визначаються статтями 13-15 цього Закону.

За рішенням співвласників багатоквартирного будинку, прийнятим відповідно до закону, з виконавцем послуги  укладається договір про надання комунальних послуг,             а саме:

1) індивідувальний договір, що укладається кожним співвласником багатоквартирного будинку самостійно, за умови, що співвласники прийняли рішення про вибір відповідної моделі організації договірних відносин;

3) колективний договір, що укладається від імені та за рахунок усіх співвласників багатоквартирного будинку управителем або іншою уповноваженою співвласниками особою;

4) договір про надання комунальних послуг з колективним споживачем, що укладається з об’єднанням співвласників багатоквартирного будинку або іншою юридичною особою (наприклад Управителем), яка об’єднує всіх співвласників такого будинку та в їхніх інтересах укладає відповідний договір.

Звертаємо увагу, що відповідно до Закону №2189 УСІМ категоріям споживачів (власникам квартир та нежитлових приміщень) надаються комунальні ПОСЛУГИ З ПОВОДЖЕННЯ З ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ.

Відповідно до ч.5 ст.13 Закону №2189 у разі, якщо співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали з виконавцем комунальної послуги відповідний договір, з ними укладається індивідуальний договір про надання комунальної послуги, що є публічним договором приєднання, форма якого затверджена постановою Кабінету Міністрів України  № 1124 від 28.10.2021 (чинна з 04.11.2021).

Публічний договір – це договір зі споживачем на надання йому будь-якої послуги, а публічність дає право на укладання цього договору відразу з усіма споживачами конкретної послуги без підписання письмового примірника Сторонами.

Такі договори вважаються укладеними, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті виконавця послуги співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з виконавцем комунальної послуги.

Фактом приєднання споживача до умов індивідуального договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання, сплата рахунка за надані послуги, факт отримання послуги.

Повідомлення про місце опублікування тексту договору розміщується в газеті «Нетішинський вісник», на інформаційному стенді в приміщенні адмінбудівлі                         КП НМР «ЖКО», на інформаційних дошках багатоквартирних будинків, співвласники яких не обрали модель організації договірних відносин на послугу з поводження з побутовими відходами.

Примітка: запровадження публічного договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами стосується усіх споживачів на території міста Нетішин в межах вулиць: Енергетиків, Варшавська, Михайлова, Шевченка, Висоцького, Набережна, Будівельників, Промислова, Ринкова, проспект Курчатова, проспект Незалежності, провулок Миру.

Тариф на послугу  в межах вказаних вулиць, актуальний на момент публікації публічного договору приєднання, затверджено рішенням виконавчого комітету Нетішинської міської ради від 28.07.2022р. №240/2022 та становить 31,40 грн. на                    1 людину в місяць (з ПДВ).   Тариф розміщено на офіційному веб-сайті Нетішинської міської ради за посиланням: ПОСИЛАННЯ

Плата за абонентське обслуговування становить 16,94грн з розрахунку                                      на  1 абонента / місяць.

Враховуючи вищевикладене, КП НМР «ЖКО» оголошує про офіційну публікацію

Публічного договору приєднання на послуги з поводження з побутовими відходами,  Заяви-приєднання та вимог до якості надання послуг за адресами, в яких співвласники не обрали модель договірних відносин на послугу з поводження з твердими побутовими відходами, а саме:

вул. Варшавська, 9,  вул. Набережна, 1, 3, 5, 7.

Для подачі  заяви-приєднання та/або при виникненні будь-яких запитань, наприклад, потрібно скоригувати кількість осіб за місцем проживання або виникла потреба уточнити іншу інформацію, споживач може звернутись особисто – каб. 24 адмінбудівлі КП НМР «ЖКО» (м. Нетішин, просп. Незалежності, 31),  поштою (адреса: м. Нетішин,  просп. Незалежності, 31, а/с 42), електронною поштою(e-mail:jko_netish@ukr.net), контактні телефони: +38(067) 895 34 99, (03842)9-11-59 (пн - пт, 8.00-17.00).

ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР ПРИЄДНАННЯ

Варшавська 9 ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР ПРИЄДНАННЯ

НАБЕРЕЖНА 1 ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР ПРИЄДНАННЯ

НАБЕРЕЖНА 3 ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР ПРИЄДНАННЯ

НАБЕРЕЖНА 5 ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР ПРИЄДНАННЯ

НАБЕРЕЖНА 7 ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР ПРИЄДНАННЯ