Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Виконавчий комітет Нетішинської міської ради інформує про наявність вільної вакантної посади головного спеціаліста відділу технічної служби апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради.

Повідомляємо, що у період дії воєнного стану посадові особи місцевого самоврядування призначаються без конкурсного відбору, обов’язковість якого передбачена законом, на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка (форма П-2ДС) та документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад». 

Для участі у співбесіді на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу технічної служби апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради запрошуються громадяни України з вищою освітою не нижче ступеня бакалавра, які вільно володіють державною мовою, без вимог до стажу роботи та мають професійні навички роботи з комп’ютерною технікою.

Необхідно подати наступні документи: особову  картку П-2ДС, копії паспорта, трудової книжки, диплома та додатків до нього, реєстраційного номера облікової картки платника податків, військового квитка (для військовозобов’язаних) та 2 фотокартки (4х6 см). Додатково зазначаємо, що Законом України «Про громадянство України» визначено документи, що підтверджують громадянство України: паспорт громадянина України;  паспорт громадянина України для виїзду за кордон; тимчасове посвідчення громадянина України; дипломатичний паспорт; службовий паспорт; посвідчення особи моряка; посвідчення члена екіпажу; посвідчення особи на повернення в Україну.

Звертаємо увагу, що після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посаду, на яку особу було призначено в умовах воєнного стану, оголошується конкурс, обов’язковість якого передбачена законодавством. Працівник може перебувати на посаді до призначення на цю посаду переможця конкурсу або до спливу 12-місячного строку після припинення чи скасування воєнного стану. Також важливо, що такі особи, які призначені у період дії воєнного стану, не можуть бути переведені на інші посади в органі місцевого самоврядування.

Особа, призначена у період дії воєнного стану, протягом трьох місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану подає декларацію, передбачену Законом України «Про запобігання корупції», та документ про підтвердження рівня володіння державною мовою відповідно до Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної», у разі якщо такі документи не були подані нею раніше. Перевірка, передбачена Законом України «Про очищення влади», стосовно особи, яка призначена у період дії воєнного стану, здійснюється протягом трьох місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

Додаткова інформація про основні функціональні обов’язки, розмір та умови оплати праці головного спеціаліста відділу технічної служби апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради надається начальником  відділу кадрової роботи апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради Наталією Сахнюк та начальником відділу технічної служби апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради Юрієм Біликом.

 

Термін подання документів: до 27 березня 2023 року до 17 год.15 хвл. включно.

Документи подаються у відділ кадрової роботи виконавчого комітету Нетішинської міської ради, (каб.205). Адреса: м.Нетішин, вул.Шевченка,1.

 

Телефон для довідок: 9-02-52 та (097) 257-78-65.