Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Хмельницька АЕС щиро дякує споживачам за своєчасно здійсненні розрахунки

Хмельницька АЕС щиро дякує споживачам за своєчасно здійсненні розрахунки за спожиті комунальні послуги. Адже в такий складний час це є великою допомогою та підтримкою комунальних служб та підтримки економіки України в цілому.

Звертаємо увагу на те, що введення воєнного стану не звільняє споживачів від сплати житлово-комунальних послуг. До законодавства з питань оплати житлово-комунальних послуг були внесені певні зміни, які зазначені у Постанові Кабінету Міністрів України від 05.03.2022 №206 «Деякі питання оплати житлово-комунальних послуг в період воєнного стану». Згідно із Постановою забороняється:

- нарахування та стягнення неустойки (штрафів, пені), інфляційних нарахувань, процентів річних, нарахованих на заборгованість, утворену за несвоєчасне та/або неповне внесення населенням плати за житлово-комунальні послуги;

- припинення/зупинення надання житлово-комунальних послуг населенню у разі їх не оплати або оплати не в повному обсязі.

Однак, ця постанова не скасовує необхідність оплати за житлово-комунальні послуги.

Оплату можна здійснити на рахунок - UА813223130000026003000005935 в АТ «Укрексімбанк» на підставі квитанцій і рахунків, або Ви можете самостійно розрахувати споживання комунальних послуг за квітень 2022 року. Якщо у Вас немає такої можливості, можете сплатити принаймні за середній обсяг спожитих послуг, згідно із попереднім споживанням, або отримати інформацію про нарахування плати за спожиті послуги через мобільний додаток «Приват 24».

Також, враховуючи ситуацію, що склалася на території України, ми розуміємо складність процедури здійснення оплати та пропонуємо Вам сплачувати за спожиті послуги за допомогою електронних засобів.