Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Оголошення ХАЕС про укладення публічного індивідуального договору

Хмельницька АЕС згідно порядку визначеного Законом України «Про житлово- комунальні послуги» 17.11.2021 повідомила про укладення публічного індивідуального договору приєднання про надання послуг з постачання теплової енергії та публічного індивідуального договору приєднання про надання послуги з постачання гарячої води.           14.02.2022 повідомила про укладення публічного індивідуального договору

приєднання про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення. Тексти договорів опубліковані на офіційному сайті Хмельницька АЕС кhрр .atom.gov.ua.

Тексти договорів є типовими і затверджені наступними постановами:

  • Постанова КМУ від 5 липня 2019 року №690 "Правила надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення" зі Змінами
  • Постанова КМУ від 21 серпня 2019 року №830 "Правила надання послуги з постачання теплової енергії" зі Змінами.
  • Постанова КМУ від 11 грудня 2019 року №1182 "Про затвердження Правил надання послуги з постачання гарячої води та типових договорів про надання послуги з постачання гарячої води" зі Змінами.

Публічні договори приєднання з індивідуальними споживачами у багатоквартирному будинку вважаються укладеними, якщо протягом 30 днів з дня опублікування їх текстів на офіційному веб-сайті ВП ХАЕС, співвласники багатоквартирного будинку не уклали інший договір з виконавцем комунальних послуг.

Фактом приєднання споживача до умов індивідуального договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання, сплата рахунка за надані послуги, факт отримання послуги.

 

У разі зміни права власності або користування приміщенням у багатоквартирному будинку, з попереднім власником (користувачем) якого було укладено індивідуальний договір, договір з новим власником (користувачем) вважається укладеним із дня такої зміни.

Публічні договори приєднання про надання комунальних послуг з власниками індивідуальних (садибних) житлових будинків вважаються укладеними, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або на веб-сайті виконавця послуги такий власник не вчинив дій щодо відключення (відмови) від комунальної послуги. При цьому розміщується повідомлення про місце опублікування тексту договору у загальнодоступних місцях на інформаційних стендах та/або рахунках на оплату послуг.

Плата виконавцю комунальної послуги за індивідуальним договором про надання комунальної послуги, що є публічним договором приєднання, складається з:

  • плати за послугу, що розраховується виходячи з розміру затверджених цін/тарифів на відповідну комунальну послугу та обсягу спожитих комунальних послуг, визначеного відповідно до законодавства;
  • плати за абонентське обслуговування, яка не може перевищувати граничний розмір, визначений Кабінетом Міністрів України.

У зв’язку із обмеженням доступу до сайту khnpp.atom.gov.ua на період воєнного стану в Україні, з текстами договорів можна ознайомитися на сайті Нетішинської міської ради https://www.netishvnrada.gov.uawww.netishynrada.gov.ua/notice/2022/оголошення-хаес-про-укладення-публічного-індивідуального-договору.

 

Додатки:

     1. Публічний індивідуальний договір приєднання про надання послуг з централізо
         ваного водопостачання та централізованого водовідведення на 12 аркушах.

  1. Заява приєднання до типового індивідуального договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення на 1 аркуші.
  2. Норми тиску води на 1 аркуші
  3. Публічний індивідуальний договір приєднання про надання послуги з постачання гарячої води на 11 аркушах.
  4. Заява приєднання до типового індивідуального договору про надання послуги з постачання гарячої води на 1 аркуші.
  5. Публічний індивідуальний договір приєднання про надання послуги з постачання теплової енергії на 10 аркушах.
  6. Заява приєднання до типового індивідуального договору про надання послуги з постачання теплової енергії на 1 аркуші.
  7. Тарифи на 1 аркуші.
  8. Температурний графік і гідравлічний режим теплової мережі на 2 аркушах.