Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Конкурсний відбір медіаторів

З 03 по 28 грудня 2022 року Координаційний центр з надання правової допомоги проводить конкурсний відбір медіаторів, які залучаються центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Конкурсний відбір проводиться відповідно до наказу Координаційного центру з надання правової допомоги від 02 грудня 2022 року № 402-аг «Про проведення конкурсного відбору медіаторів, які залучаються центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги», з метою реалізації Програми відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні кримінального правопорушення.

Для участі у конкурсному відборі медіаторам необхідно:

Название: 1⃣З 03 по 11 грудня 2022 року через веб-сторінку https://legalaid.gov.ua/contest-mediators/

подати заяву про участь у конкурсному відборі за формою та завантажити скановані копії документів за визначеним переліком.

 

Название: 2⃣З 13 по 18 грудня 2022 року пройти дистанційний курс «Функціонування системи надання безоплатної правової допомоги».

19-20 грудня 2022 року конкурсна комісія опрацює і оцінить подані документи, в тому числі, за критеріями наявності або відсутності рішення про притягнення медіатора до відповідальності за недотримання норм професійної етики та результатів проходження дистанційного курсу.

Название: 3⃣З 22 по 26 грудня 2022 року пройти індивідуальну співбесіду з відповідною комісією, під час якої комісія оцінить медіатора за критеріями мотивації до надання послуг з медіації суб’єктам права на безоплатну правову допомогу, комунікабельності, емоційної врівноваженості, вміння представити ситуаційні приклади ведення переговорів, вміння представляти ситуаційні приклади проведення підготовчих заходів до медіації та проведення медіації, а також компетенцій медіатора.

До 03 січня 2023 року на офіційному вебсайті системи надання безоплатної правової допомоги будуть оприлюднені результати конкурсного відбору.

Кожен медіатор може перевірити наявність інформації в розділі «Реєстр медіаторів, які залучаються центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги».

Детальніше про умови конкурсного відбору медіаторів, які залучаються центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги: https://bit.ly/3ipZ9KN