Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги учасників Програми співфінансування проєктів у сфері капітальних ремонтів житлового фонду та благоустрою Нетішинської МТГ!

Відповідно до умов Програми співфінансування проєктів у сфері капітальних ремонтів житлового фонду та благоустрою Нетішинської міської ТГ на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням шостої сесії Нетішинської міської ради VIII скликання від 05 лютого 2021 року № 6/242, учасник Програми після завершення передбачених проєктом робіт зобов’язаний прозвітувати перед громадою міста про використання коштів бюджету Нетішинської міської ТГ у засобах масової інформації територіальної громади міста Нетішин з обов’язковою публікацією відповідних фотоматеріалів.

Для розміщення Вашої інформації на офіційному сайті Нетішинської міської ради, Ви можете направляти її на електронні адреси: miskrada@netishynrada.gov.ua або zhkgnetishyn@ukr.net.

Із поданими звітами учасників Програми можна ознайомитись на офіційному сайті Нетішинської міської ради у рубриці: Комунальна сфера/ ЖКГ/ Звіти учасників Програми співфінансування проєктів у сфері капітальних ремонтів житлового фонду та благоустрою Нетішинської МТГ / 2021.

 

Відділ благоустрою та ЖКГ ВК НМР