Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги управителів багатоквартирних будинків!

Асоціація управителів житла інформує, що протягом останніх п’яти років плідно співпрацює в напрямку підготовки та атестації фахівців сфери управління багатоквартирними будинками з акредитованим органом сертифікації персоналу ТОВ « Інститут муніципального менеджменту».

На сьогодні в органі з сертифікації персоналу ТОВ «Інститут муніципального менеджменту» пройшли атестацію понад 600 фахівців. Проте, все ще частина управителів продовжує працювати всупереч нормам чинного законодавства, не пройшовши зазначену атестацію та не отримавши відповідний кваліфікаційний сертифікат.

З метою недопущення випадків надання послуг з управління (утримання) багатоквартирних будинків з порушенням вимог чинного законодавства просимо врахувати у своїй діяльності законодавчі зміни у сфері здійснення професійної атестації управителів багатоквартирних будинків, а також інформацію про можливість дистанційного проходження професійної атестації на відповідність кваліфікаційним вимогам професії «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)», яка є обов’язковою умовою роботи управителів з 01.01.2019 року.

Крім цього інформуємо про можливість проходження повторної процедури атестації сертифікованих фахівців в 2022 році, в котрих закінчується термін дії кваліфікаційного сертифікату.

Подати заявку та отримати більш детальну інформацію про дати проведення професійної атестації, вартість тощо, можна за телефоном:      (093) 392-16-22 або шляхом надсилання листа на ел.пошту: auz01@ukr.net

 

За інформацією громадської спілки

«Асоціація управителів житла»