Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До відома громадян

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності, Порядку розроблення містобудівної документації, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16 листопада 2011 року № 290 із внесеними змінами, Програми забезпечення містобудівною документацією міста Нетішина на 2021-2022 роки, затвердженої рішенням 23 сесії Нетішинської міської ради VIII скликання від 27.05.2022 року №23/1427 та Закону України «Про публічні закупівлі», було проведено відкриті торги на предмет закупівлі за ДК 021:2015-71410000-5 (Послуги у сфері містобудування), за результатами яких визначено переможцем ТОВ «ЕСТР» та укладено договір щодо надання послуг із внесення змін до генерального плану м. Нетішина та плану зонування території м. Нетішина.

За інформацією звертатися до відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Нетішинської міської ради, каб.207 (вул. Шевченка, 1 або за тел. 9-01-51).

Відповідальні особи: Марія Тульба, начальник відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету міської ради, Наталія Козак, завідувач сектору планування та забудови територій відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету міської ради.

Про місце та час проведення громадських обговорень буде повідомлено додатково