Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

15 гру 2022

            Виконавчий комітет Нетішинської міської ради повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проєкті містобудівної документації: «Внесення змін до генерального плану м. Нетішин та плану зонування території м. Нетішин».

           «Внесення змін до генерального плану м.Нетішин та плану зонування території м.Нетішин» розроблено згідно з договором № 77/22/7 від 07.09.2022 року на виконання рішення Нетішинської міської ради №8/467 від 23.04.2021р.,згідно із завданням на розроблення містобудівної документації від 03.10.2022року, згідно із Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», з метою визначення територіального розвитку на проєктний період з урахуванням перспектив, обґрунтованих раціональним використанням територіальних та природних ресурсів, а також з метою оптимальної функціональної організації території населеного пункту.

            Замовник  проекту:  Виконавчий комітет Нетішинської міської ради.

            Розробник проекту: Товариство з обмеженою відповідальністю «ЕСТР», м.Київ.

            З матеріалами проєкту містобудівної документації в повному обсязі відповідно до визначеного в установленому законом порядку складу та змісту, крім інформації, яка відповідно до закону становить державну таємницю або належить до інформації з обмеженим доступом можна ознайомитися в приміщенні Нетішинської міської  ради, 1 поверх (вестибюль) та на сайті Нетішинської міської ради у розділі «Оголошення – Інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань». Презентація проєкту буде проходити 17 січня 2023 року о 11.00 год. в приміщенні ХАБу  в м. Нетішин, вул.Шевченка,3  Під час реєстрації учасників громадських слухань та пропозицій (зауважень) громадськості організатором проведення громадських слухань забезпечується ідентифікація фізичних осіб, представників юридичних осіб (із собою мати документ, який посвідчує особу).

Пропозиції (зауваження) приймаються виконавчим комітетом Нетішинської міської ради з дня опублікування повідомлення про проведення громадського обговорення з 15 грудня 2022 року по 17 січня 2023 року включно у письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, юридичні особи подають із зазначенням їх найменування та місцезнаходження, на поштову адресу: м.Нетішин, вул.Шевченка, 1 та на електрону адресу miskrada@netishynrada.gov.ua. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Відповідальні особи: начальник відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Нетішинської міської ради Марія Тульба, завідувач сектору планування та забудови територій відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Нетішинської міської ради Наталія Козак.

За інформацією звертатися у відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Нетішинської міської ради, каб.207, що на вул.Шевченка,1 або за телефоном 9-01-51.

ДОДАТКИ