Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги управителів багатоквартирних будинків!

Повідомляємо, що акредитований орган з сертифікації персоналу «Інститут муніципального менеджменту» в умовах правового режиму воєнного стану працює та активно проводить професійну атестацію за напрямом) «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків».

Варто зауважити, що програму навчання при підготовці до професійної атестації сьогодні дещо адаптовано та враховано особливості роботи управителів багатоквартирних будинків в умовах воєнного стану.

Проходження процедури первинної та повторної професійної атестації за напрямом «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)» в Органі з сертифікації персоналу ТОВ «Інститут муніципального менеджменту» станом на сьогодні є найдешевшим варіантом серед акредитованих органів сертифікації персоналу.

Крім цього інформуємо про можливість дистанційного проходження професійної атестації та отримання відповідного кваліфікованого сертифіката.

Подати заявку та отримати більш детальну інформацію про вартість, дати проведення професійної атестації тощо., можна за телефоном: (093) 392-16-22 або шляхом надсилання листа на ел.пошту: k.oshiyko@imm.in.ua

 

За інформацією ТОВ

«Інститут муніципального менеджменту»