Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Cоціальна реклама з безпеки на транспорті та дорогах

 

У період війни питання безпеки громадян, у тому числі на транспорті та дорогах, набуло вагомого змісту. Збільшення дорожнього трафіку, пошкодження доріг, встановлення блок-постів змусило переглянути підходи до організації дорожнього руху на місцях. За даними Нацполщії України, кількість дорожньо-транспортних пригод, у тому числі резонансних, за період воєнного стану відносно зменшилася порівняно з аналогічним періодом минулого року, проте на фоні воєнних подій патрульними спостерігається часте ігнорування правил дорожнього руху як з боку водіїв, так і інших учасників дорожнього руху. Трагічним фактом залишається і той, що в аваріях продовжують гинути діти.

Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП» (далі - Фонд), який уже більше десяти років опікується питаннями безпеки на дорогах, з метою якнайширшої популяризації дотримання правил дорожнього руху серед дітей та дорослих та збереження людських життів, у рамках національного проекту «Безпечна країна» рекомендує до використання соціальну рекламу (фото, відео) з питань безпечної поведінки дітей на транспорті та дорогах для подальшого розміщення її у засобах масової інформації, транспорті, зовнішній рекламі, громадських місцях, вокзалах, при центрах освіти та культури тощо. Контент орієнтований в основному на підростаюче покоління та стосується правил безпечного поводження на вулицях та дорогах, на залізниці, необхідності використання світлоповертальних елементів у темний час доби.

 

Соціальні відеоролики «Безпечна країна очима дітей» створені дітьми в рамках щорічного Всеукраїнського молодіжного конкурсу фото-та відеоробіт «Безпечна країна» та відповідають вимогам соціальної реклами за висновком Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення. Соціальні відеоролики з питань безпеки дітей на залізниці створені за сприяння ПАТ «Укрзалізниця»

Враховуючи важливість та необхідність попередження дорожньо-транспортного травматизму серед дітей та дорослих, особливо напередодні нового навчального року, та заради підтримки небайдужої, відповідальної та творчої молоді України просимо сприяти розповсюдженню рекомендованої соціальної реклами та поінформувати про результати.

Завантажити фото й відео можна безпосередньо із сайту Фонду www.dopomogadtp.com. розділ Соціальна реклама.

За необхідності Фонд може надати копії заяв/дозволів авторів (невиключні права власності) на використання творів. З додаткових питань звертатися за тел. 068-466-43-82.