Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗВЕРНЕННЯ ДО БАТЬКІВ

 

Шановні батьки!

Воєнний час – період, коли вчителям, батькам, дітям постійно треба пристосовуватися до нових обставин. Ми з вами виховуємо дітей в дуже непростий час. Нашим дітям доводиться чути такі страшні слова: “ війна” та “воєнний стан”.

Ми думаємо про те, як убезпечити свої родини від загрози, що проходить не попереджаючи, ми часто готуємося до того, про що навіть боїмося подумати: Як діяти в різних надзвичайних ситуаціях, як поводитися з вибухівками, з незнайомцями тощо. Перше, про що кожен батько думає, слухаючи сьогоденні новини, як убезпечити власних дітей від можливих загроз.

Ні в якому разі не можна ігнорувати попереджувальні сигнали «Увага-Всім» та «Повітряна тривога» - треба вживати заходи власної безпеки. Дотримання правил безпеки під час повітряної тривоги може врятувати життя і здоров’я.   

Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією. Виділіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми.

Пам'ятайте, ці хвилини вимірюватимуться ціною життя. А щоб неждана мить не стала початком великої біди, потрібно давати дітям чіткі знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації.

У хвилини небезпеки кожному необхідно мобілізувати себе, бути зосередженим та уважним, діяти максимально швидко.

Бережіть себе і дітей! Разом переможемо!

 

Навчально-консуьтаційний пункт

у місті Нетішині НМЦ ЦЗ та БЖД

Хмельницької області