Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Славутське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області інформує стосовно виявлення виявлення Salmoncllalyphimuriumy

21 вер 2021

Славутське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області інформує стосовно виявлення виявлення Salmoncllalyphimuriumy крилах індички (виробник: Indyk-SlaskSp.zo.o., Wolnosci 21 ,42-672, Poland, PL 24130501 WE).

Разом з тим, відповідно до вищезазначених гювідомленьІГАБІЕ із даної продукції м'яса птиці було виготовлено м'ясо механічного обвалювання, код УКТЗЕД 0207 (відправник: ZPM«Rasko»R.SkorzyckiJ. Skorzyckisp.j.; вантажоотримувач: AlmaMeatsp.zo.o.,Poland), що експортувалось до України у кількості 4020 кг (отримувач: ГОВ «Селміт»,вул. Феросплавна, 38, м. Запоріжжя, 69035 та холодильний склад «ФРОСТ 4», вул. Автопаркова, 7. м. Дніпро, 49127).

При виявленні даного харчового продукту прошу негайно інформувати Славутське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області на електронні адреси: slavutadpss@consumerhni.gov.ua, slav її tad pss@ u kr.net, для вжиття відповідних заходів, передбачених законами України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я та благополуччя тварин». «Про основні принципи га вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».