Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Прокуратура інформує!

Нетішинським відділом Шепетівської місцевої прокуратури, на виконання покладених законодавством функцій, забезпечено підтримання публічного обвинувачення стосовно місцевого мешканця, який збував наркотичні засоби шляхом здійснення прихованих «закладок» на території м.Нетішин.

Так, за результатами досудового розслідування встановлено, що громадянин маючи умисел на збут психотропних речовин - амфетаміну у великих розмірах  та особливо небезпечного наркотичного засобу - канабісу у березні поточного року прибув із заздалегідь розфасованими наркотиками до лісового масиву, що розташований неподалік будинку №4 по вул. Будівельників, де був виявлений та затриманий місцевими мешканцями.

В подальшому, під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисника виявлено значні об'єми аналогічних наркотичних засобів, прилади для їх фасування та незареєстровану вогнепальну зброю із боєприпасами до неї.

Стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, особливо небезпечного наркотичного засобу і психотропної речовини у великих розмірах та незаконне придбання, носіння та зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів без передбаченого законом дозволу).

Вироком Нетішинського міського суду засудженому призначено покарання у виді 6 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

 

Ігор Матковський,

прокурор Нетішинського відділу

 Шепетівської місцевої прокуратури