Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Продовжують роботу житлові комісії

Постійно діючі житлові комісії, які очолює заступник міського голови Оксана Латишева, продовжують свою роботу. Засідання проходять в онлайн режимі – у соціальній мережі Viber. 
Сьогодні, 22 січня, відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради та засідання постійної комісії із забезпечення реалізації житлових прав громадян.
На громадській комісії було розглянуто 10 питань порядку денного. Члени комісії підтримали клопотання служби у справах дітей виконкому міської ради щодо взяття на квартирний облік дитину, позбавлену батьківського піклування у список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлових приміщень. Прийнято рішення про зняття з квартирного обліку та виключення з першочергового та позачергового списків громадян 4 осіб. 
Затверджено спільні рішення адміністрації та профспілкового комітету ВП ХАЕС від 30 грудня 2020 року та від 5 січня 2021 року з питань квартирного обліку. Розглянуто лист 3 ДПРЗ щодо продовження працівнику та членам його сім'ї терміну проживання у житловому приміщенні в гуртожитку, із фонду житла для тимчасового проживання громадян. Прийнято позитивне рішення про перереєстрацію списків осіб, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на обліку за місцем проживання у виконавчому комітеті міської ради станом на 1 січня 2020 року. Затверджено витяги з протоколів засідання житлово-побутової комісії військової частини 3043 Національної гвардії України від 18 листопада 2020 року та від 10 грудня 2020 року з питань квартирного обліку. Затверджено витяг з протоколу загального засідання керівництва і житлово-побутової комісії 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини по охороні міста Нетішин від 24 грудня 2020 року про перереєстрацію списків працівників, які перебувають на квартирному обліку для покращення житлових умов за місцем роботи.
У ході роботи комісії із забезпечення реалізації житлових прав громадян членами комісії було розглянуто звернення 4 громадян про передачу у власність займаних ними житлових приміщень у гуртожитках міста. 3 звернення були підтримані членами комісії.
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради