Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Понад 1,1 млн гривень фінансових порушень виявили ревізори під час ревізії Комунального підприємства «Красилівське підприємство теплових мереж»

 

Ревізори Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області провели ревізію фінансово-господарської діяльності Комунального підприємства «Красилівське підприємство теплових мереж».

За результатами ревізії встановлено порушення фінансово-господарської дисципліни на суму понад 1,1 млн гривень.

Підприємством при придбані автобуса було переплачено кошти в сумі понад 430 тис. гривень.

За результатами проведеного контрольного обміру обсягів фактично виконаних робіт по реконструкції нежитлової будівлі котельні під спортивно- реабілітаційний центр з добудовою в м. Красилів встановлено завищення вартості виконаних робіт на суму майже 690 тис. гривень.

Зважаючи на той факт, що за виконанні роботи оплачено в повному обсязі, зазначене порушення призвело до нанесення збитків КП «Красилівське підприємство теплових мереж» як розпоряднику бюджетних коштів і замовнику виконання будівельних робіт та Державному бюджету, з якого фактично проводилося фінансування робіт на зазначену суму.

Підприємством проведені непродуктивні витрати на суму 8,3 млн грн на придбання обладнання для реалізації проекту доставки сільськогосподарської продукції до міста, яке не використовується, позаяк зазначений проект фактично не працює.

Матеріали ревізії передані до правоохоронних органів.