Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєкті «Внесення змін до Детального плану частини території промислової зони м.Нетішин».

На виконання рішення восьмої сесії Нетішинської міської ради VIІІ скликання від 23 квітня 2021 року № 8/468 «Про внесення змін до Детального плану частини території промислової зони м.Нетішин», статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 555 із внесеними змінами, повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєкті «Внесення змін до Детального плану частини території промислової зони м.Нетішин».

1.Мета: оптимальне розміщення та функціонування багатоквартирної забудови; визначення параметрів і вимог до формування забудови на даній території; визначення містобудівних умов та обмежень забудови; визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно ДБН та санітарно-гігієнічних норм.

Детальний план складається з Пояснювальної записки, додатків та графічних матеріалів у паперовому та цифровому форматі. У текстових матеріалах визначається: стислий опис природних, соціально-економічних і містобудівних умов; оцінка існуючої ситуації; розподіл території за функціональним використанням; характеристики видів використання території; пропозиції щодо встановлення режиму забудови територій, передбачених для перспективної містобудівної діяльності; переважні, супутні і допустимі види використання територій; основні принципи планувально-просторової організації території; система обслуговування населення, розміщення основних об’єктів обслуговування; вулично-дорожня мережа; інженерне забезпечення; інженерна підготовка та інженерний захист території, використання підземного простору; благоустрій та озеленення території; містобудівні заходи щодо поліпшення стану навколишнього середовища; заходи щодо реалізації детального плану території на етапі від 3 до 7 років; основні техніко-економічні показники. До графічних матеріалів входять: Схема розташування території у планувальній структурі міста М 1:5000; План існуючого використання території суміщений з опорним планом М 1:500; Схема планувальних обмежень М 1:500;

Проектний план суміщений з схемою проектних планувальних обмежень та планом червоних ліній М 1:500; Схема можливої забудови земельної ділянки; Схема організації руху транспорту і пішоходів М 1:500; Креслення поперечних профілів вулиці; Схема інженерної підготовки території та вертикального планування М 1:1000; Схема інженерних мереж та споруд й використання підземного простору М 1:1000.

2.Основні техніко-економічні показники:

- площа земельної ділянки – 1,0000 га;

- гранична висота – 35 м;

- поверховість – 9 пов.;

- кількість квартир (орієнтовно) – 200 шт;

- максимально допустимий відсоток забудови – 35 %.

3.Замовник - виконавчий комітет Нетішинської міської ради, розробник – ФОП Назаренко Катерина Юріївна, платник – ТОВ «Острогтрансбуд».

4. Основні положення проєкту «Внесення змін до Детального плану частини території промислової зони м.Нетішин» розміщені на офіційному сайті Нетішинської міської ради https://www.netishynrada.gov.ua/ та у відділі містобудування, архітектури та благоустрою виконавчого комітету Нетішинської міської ради, за адресою: м.Нетішин, вул.Шевченка, 1, каб.207.

5.Посадова особа органу місцевого самоврядування яка забезпечує організацію розгляду пропозицій – завідувач сектора планування та забудови територій відділу містобудування, архітектури та благоустрою Наталія Козак та завідувач сектору містобудівного кадастру відділу містобудування, архітектури та благоустрою Інна Зіщук.

6.Пропозиції до проєкту містобудівної документації «Внесення змін до Детального плану частини території промислової зони м.Нетішин» подаються з 10 червня 2021 року до 9 липня 2021 року у виконавчий комітет Нетішинської міської ради, за адресою: м.Нетішин, вул.Шевченка, 1 та на E-mail: miskrada@netishynrada.gov.ua. Інформація за телефоном, 9-01-51.

Пропозиції (зауваження) можуть подаватися в письмовій та/або усній формі під час громадських слухань із внесенням їх до протоколу громадських слухань. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Проведення громадських слухань з даного питання відбудеться 08 липня 2021 року о 17.00 годині у приміщенні ХАБу, що на вул.Шевченка, 3 з дотриманням карантинних вимог.

 

Схема розташування

 

Існуючий план

 

План обмеження

 

Проєктний план

 

Схема забудови

 

Схема руху транспорту та пішоходів

 

Креслення профілів

 

Схема вертикального планування

 

Схема інженерних мереж та споруд

 

Пояснювальна записка