Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Повідомлення про проведення громадського обговорення питання щодо найменування нових вулиць у с.Старий Кривин Шепетівського району Хмельницької області

Повідомлення про проведення громадського обговорення питання щодо найменування нових вулиць у с.Старий Кривин Шепетівського району Хмельницької області:

На виконання рішення виконавчого комітету Нетішинської міської ради від 12 серпня 2021 року № 380/2021 «Про підтримання пропозиції щодо найменування нових вулиць у с.Старий Кривин», повідомляємо про початок громадського обговорення питання щодо найменування нових вулиць у с.Старий Кривин Шепетівського району Хмельницької області відповідно до генерального плану с.Старий Кривин, а саме: Проектна вул. 3,2 – вулиця Затишна; Проектна вул.2,10 – вулиця Миколи Гарбара; Проектна вул.2,11 – вулиця Сільцева.

Пропозиція внесена старостою Старокривинського старостинського округу Світланою Ясенчук.

Строк проведення громадського обговорення від 26 серпня 2021 року до 26 жовтня 2021 року.

Пропозиції (зауваження) приймаються виконавчим комітетом Нетішинської міської ради з 26 серпня 2021 року до 24 вересня 2021 року включно, у письмовій чи усній формі, із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, юридичні особи подають із зазначенням їх найменування та місцезнаходження, на поштову адресу: м.Нетішин, вул.Шевченка, 1 та на електрону адресу miskrada@netishynrada.gov.ua. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

За інформацією звертатися у відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Нетішинської міської ради, що на вул.Шевченка, 1 або за телефоном 9-01-51.

Відповідальні особи: завідувач сектору містобудівного кадастру відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Нетішинської міської ради Інна Зіщук, завідувач сектору планування та забудови територій відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Нетішинської міської ради Наталія Козак.

 

 

СХЕМА