Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Оголошення щодо оздоровлення та відпочинку дітей у 2021 році.

 

Управління соціального захисту населення виконавчого комітету Нетішинської міської ради повідомляє про те, що оздоровча кампанія 2021 року триває.

Під час навчального процесу, діти віком від 7 до 18 років, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки (стаття 1 ЗУ «Про оздоровлення та відпочинок дітей») та не оздоровлювалися у 2021 році за бюджетні кошти, мають право на оздоровлення у МДЦ «Артек» у місті Києві, УДЦ «Молода гвардія» у місті Одеса та у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, які розташовані в гірських районах, а саме ДОТ «Артек-Прикарпаття» на базі ТОВ «Оздоровчо-профілактичний комплекс «Планета здоров”я» місто Трускавець Львівської області та дитячому таборі відпочинку, оздоровлення та патріотичного виховання дітей та молоді в Карпатах «Соколята» на базі ТОВ «ЛАЯР СІТІ» міста Хирів Львівської області.

Путівки надаються безоплатно або із частковою оплатою в розмірі 20, ЗО чи 50 відсотків вартості путівки, яку вносять батьки на рахунок Департаменту соціального захисту населення Хмельницької ОДА. Вартість проїзду до табору і в зворотньому напрямку проводиться за рахунок батьків.

До дитячих таборів діти можуть прибувати у складі організованої групи (формується у м. Хмельницький), або із батьками.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: 4-14-04, 0987410379, або в управлінні соціального захисту населення виконавчого комітету Нетішинської міської ради (каб. № 4).