Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги експортерів!

04 бер 2021

 

З метою розширення експортних можливостей України Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського підприємства України за сприяння Посольства України в КНР досягнуто домовленостей про створення постійно діючого українського Національного павільйону на одній із найбільших онлайн-платформ “JD” (JD.com, Jingdohg Mall), основним видом діяльності якої є інтернет-торгівля та електронна комерція. Перевагами створення Національного павільйону є:

можливість відправлення експортерами своїх товарів одним спільним контейнером;

  спрощені митні процедури;

  наявність додаткових конкурентних переваг (коли при купівлі одного виду продукції клієнт також переглядає й інші товари, представлені у павільйоні);

  можливість демонстрації туристичного потенціалу країни.

За інформацією, отриманою від співробітників “JD”, вартість користування онлайн платформою для Національного павільйону складатиме лише 1000 дол. США на рік. За кожну продану одиницю товару китайській компанії необхідно сплатити комісію у розмірі від 2% до 8% його фактичної вартості, що включає також і рекламу в китайському Інтернет-середовищі.

За детальною інформацією звертатися до відділу економіки виконавчого комітету міської  ради за тел.: (03842) 9-08-22, 9-06-15.