Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги власників особистих селянських господарств та суб’єктів господарювання сфери АПК!

Відповідно до Програми розвитку агропромислового комплексу Хмельницької області на 2017-2021 роки здійснюється часткова компенсація вартості обладнання та сільськогосподарської техніки, придбаної у поточному році, зокрема:

- установок індивідуального доїння, які використовують власники особистих селянських господарств (далі - ОСГ);

- установок індивідуального доїння, холодильних установок та аналізаторів молока, обладнання для переробки молока, фасування продукції, електропастухів, гноєтранспортерів, іншого технологічного обладнання для виробничого процесу, тракторів (до 90 к. с.), причіпної та навісної сільськогосподарської техніки та/або обладнання, які використовуються фізичними особами-підприємцями, що обробляють сільськогосподарські угіддя площею до 20 га, сімейними фермерськими господарствами;

- обладнання із зберігання, переробки сільськогосподарської продукції, фасування, лабораторного обладнання для визначення якості продукції, транспорту для заготівлі продукції (у тому числі автомобіль-рефрижератор), пересувних доїльних установок, електропастухів, іншого обладнання, яке використовується сільськогосподарськими обслуговуючими кооперативами (далі - СОК) молочарського напряму діяльності;

- технологічного обладнання, яке використовується різногалузевими СОК;

- тракторів до 90 к.с., причіпної та навісної сільськогосподарської техніки та/або обладнання, яке використовується СОК з надання послуг.

 

За детальною інформацією звертатись до Департаменту розвитку промисловості та агропромислового комплексу обласної державної адміністрації за тел. (0382) 76-21-58, 79-49-00 або управління економіки виконавчого комітету Нетішинської міської ради за тел. 9-08-22, 9-06-15.