Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади

Відповідно до рішення шостої сесії Нетішинської міської ради VIIІ скликання від 5 лютого 2021 року № 6/236 «Про утворення Центру професійного розвитку педагогічних працівників Нетішинської міської ради», рішення шостої сесії Нетішинської міської ради VIIІ скликання від 5 лютого 2021 року № 6/237 «Про Положення про порядок проведення конкурсу на посаду директора та педагогічних працівників Центру професійного розвитку педагогічних працівників Нетішинської міської ради», рішення шостої сесії Нетішинської міської ради VIIІ скликання від 5 лютого 2021 року № 6/238 «Про оголошення конкурсу на посаду директора та педагогічних працівників Центру професійного розвитку педагогічних працівників Нетішинської міської ради»,

Виконавчий комітет Нетішинської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

1.      Директора Центру професійного розвитку педагогічних працівників Нетішинської міської ради.

До участі у конкурсі запрошується особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше п’яти років, організаторські здібності, досвід впровадження інновацій, педагогічних новацій і технологій у системі освіти, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

  1. Консультанта та психолога Центру професійного розвитку педагогічних працівників Нетішинської міської ради.

До участі у конкурсі запрошуються педагогічні працівники, які мають вищу педагогічну освіту не нижче ступеня магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше п’яти років, досвід впровадження інновацій, педагогічних новацій і технологій у системі освіти, у тому числі інформаційно-комунікаційних, які досконало володіють державною мовою та мають навички роботи з комп’ютерною технікою.

       До конкурсної комісії необхідно подати заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу); копію документа, що посвідчує особу; копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста), у разі наявності присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше п’яти років на момент їх подання; згоду на відеофіксацію; медичні довідки про стан здоров’я за формами Ф140/о та Ф122/о; 2 фотокартки (4х6 см).

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, непередбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

Конкурс проводиться поетапно:

  • прийняття рішення про оголошення конкурсу;
  • оприлюднення оголошення про проведення конкурсного відбору в офіційних засобах масової інформації;
  • прийом документів від осіб, які бажають взяти участь у конкурсному відборі;
  • попередній розгляд поданих документів на відповідність встановленим законодавством вимогам;
  • затвердження складу конкурсної  комісії;
  • проведення іспиту та визначення його результатів;
  • проведення співбесіди та визначення її результатів;
  • визначення переможця конкурсного відбору;
  • оприлюднення результатів конкурсу.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці директора та педагогічних працівників Центру професійного розвитку педагогічних працівників Нетішинської міської ради надається заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Нетішинської міської ради Василем Миськом (тел. 9-12-46), головним спеціалістом управління освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради Юлією Рябоволик (тел. 9-04-71).

Юридична адреса Центру професійного розвитку педагогічних працівників Нетішинської міської ради: Хмельницька область, м. Нетішин, вулиця Михайлова, 4, індекс 30100.

Термін подання документів: 30 календарних днів, з дня опублікування оголошення у газеті «Нетішинський вісник» (до 12 березня 2021 року).

Конкурсний відбір відбудеться 18 березня 2021 року о 14.00 годині у приміщенні виконавчого комітету Нетішинської міської ради (скляна кімната).

Документи приймаються за адресою: Хмельницька область, м. Нетішин, вулиця Михайлова, 4, індекс 30100.