Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Учасникам АТО/ООС та членам їх сімей, членам сімей загиблих (померлих) учасників АТО

 

 

Постановою Кабінету Міністрів України від 10.03.2021 № 190 „Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” внесено зміни до порядків, що регламентують надання послуг із психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації, забезпечення санаторно-курортним лікуванням учасників АТО/ООС.

    Згідно з  Порядком  організації соціальної та професійної адаптації  учасників антитерористичної операції, осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, та постраждалих учасників Революції Гідності, членів сімей загиблих (померлих) таких осіб, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України № 432 від 21 червня 2017 року, доповнено категорією членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО/ООС та учасників Революції Гідності.

     Перелік осіб, які мають право на проведення  психологічної реабілітації  відповідно до Порядку проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) таких осіб, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України № 1057 від 27 грудня 2017 року, доповнено  категоріями  дружина  (чоловік)  учасника АТО/ООС та постраждалого учасника Революції Гідності, членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО/ООС та постраждалих учасників Революції Гідності.

     Право на санаторно-курортне лікування згідно з Порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті на забезпечення постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, членів сімей загиблих (померлих) таких осіб, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України № 200 від 31 березня 2015 року, відтепер мають і члени сімей загиблих (померлих) учасників АТО/ООС та постраждалих учасників Революції Гідності. 

       За більш детальною інформацією учасники АТО можуть звертатися           до Нетішинського управління соціального захисту населення за адресою:       пр-т. Незалежності, 29, каб. № 3, тел. 9-10-52, моб. 0987410379.

 

 

 

Начальник управління                                                         Валентина СКЛЯРУК

 

Марина Гуменюк 9-10-52