Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО РОЗГЛЯДУ ЗВЕРНЕНЬ ГРОМАДЯН НЕТІШИНСЬКИМ ВІДДІЛОМ  ШЕПЕТІВСЬКОЇ МІСЦЕВОЇ ПРОКУРАТУРИ УПРОДОВЖ 2020 РОКУ          

В Нетішинському відділі Шепетівської місцевої прокуратури належна увага приділяється питанню розгляду звернень громадян.

 

          Зокрема,  упродовж 2020 року до прокуратури  надійшло 50 звернень.

          Найбільшу кількість з вирішених становлять звернення з питань досудового розслідування (73%), з яких переважають скарги на дії і рішення слідчих поліції.

          Загалом, вжиті заходи за результатами розгляду заяв, сприяли оперативному реагуванню на порушення чинного законодавства.

          В той же час, до прокуратури надходять звернення громадян щодо захисту своїх інтересів та поновлення порушених прав, вирішення яких не входить до повноважень органів прокуратури, а тому 20 звернень (майже кожне друге) скеровано за належністю до органів влади, державного нагляду та контролю, органів місцевого самоврядування.

          Також, працівниками прокуратури надаються обґрунтовані роз’яснення про звернення громадян з метою реалізації захисту їх прав до суду, органів безоплатної правової допомоги, відповідних органів контролю тощо.

          Нетішинський відділ Шепетівської місцевої прокуратури і надалі приділятиме особливу увагу роботі із зверненнями громадян, з метою та забезпечення їх  прав.