Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Хмельницький національний університет здійснює профільну спеціалізовану підготовку та атестацію за освітньо-професійними програмами «Сертифікація енергетичної ефективності будівель» і «Обстеження інженерних систем будівель»

Законом України «Про енергетичну ефективність будівель» з 1 липня 2019 року запроваджена обов’язкова сертифікація енергетичної ефективності будівлі.

Сертифікація енергетичної ефективності будівель проводиться фахівцями з аудиту (енергоаудиторами), які отримали відповідний кваліфікаційний атестат та мають право на проведення сертифікації енергетичної ефективності.

Постановою Кабінету Міністрів України від 26 липня 2018 року №605 затверджено Порядок проведення професійної атестації осіб, які мають намір провадити діяльність із сертифікації енергетичної ефективності та обстеження інженерних систем.

Професійна атестація проводиться шляхом складання письмового іспиту, за результатами якого приймаються рішення про видачу кваліфікаційного атестата державного зразка строком на 5 років про право провадити діяльність з проведення аудиту енергетичної ефективності будівель та/або обстеження інженерних систем будівель.

За детальними роз’ясненнями щодо вартості навчання та кваліфікаційного іспиту звертатися до методиста Центру післядипломної освіти Хмельницького національного університету Войтової Ірини Іванівни, телефон (097) 505-55-97.