Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

28 липня 2020 року набув чинності наказ Міністерства юстиції України від 14.07.2020 №2409/5 «Про деякі питання впровадження оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» (https://minjust.gov.ua/n/22599) відповідно до якого:

  • З 05 по 16 серпня 2020 року відбуватиметься впровадження в промислову експлуатацію оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
  • З 18:00 07 серпня функціонування діючого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру буде припинено. У період впровадження оновленого Єдиного державного реєстру прийом документів, що подаються для державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, не здійснюватиметься.
  • З 07 по 16 серпня 2020 року дані будуть переноситись з старого реєстру до нового і доступ реєстраторів до Єдиного державного реєстру протягом цього часу буде відсутній. Прийом документів на реєстрацію не здійснюється з 00 годин 05 серпня, а документи, подані до цього часу, повинні бути опрацьовані до 18 години                07 серпня.

 

Центрально-Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м.Хмельницький)