Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Паркування авто в недозволених місцях - найактуальніше питання адмінкомісії

Сьогодні, 22 травня, під головуванням заступника міського голови Оксани Латишевої відбулося чергове засідання адмінкомісії при виконавчому комітеті міської ради. Засідання пройшло у сесійній залі із дотриманням необхідних протиепідемічних заходів.
Членами комісії було розглянуто 19 справ за ознаками передбаченими статями кодексу України про адміністративні правопорушення: за ст. 183 «Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб», за ч.1 ст.175-1 «Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях», за ст. 152 «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів», за ст. 150 «Порушення правил користування жилими будинками і жилими приміщеннями», за ч.1 ст. 154 «Порушення правил тримання собак і котів», за ч.2 ст. 156 «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами», за ст. 159 «Порушення правил торгівлі на ринках». 
Більшість справ стосуються водіїв, які залишають своє авто на газоні та у інших недозволених місцях. Автомобілісти розуміють, що паркування на газонах заборонене, але продовжують паркуватися на зелених зонах. Одним із резонансних питань засідання була справа, де мешканець міста без відповідного дозволу порушив об’єкти благоустрою та самовільно облаштував на газоні паркувальне місце на газоні. Нетішинця було притягнуто до адміністративної відповідальності, а саме паркомісце демонтували. Нагадаємо, що якщо мешканці будинків бажають обладнати парковку біля будинків можна звертатися до комунального підприємства «Благострій» та виконавчого комітету Нетішинської міської ради.
За результатами розгляду адміністративною комісією були прийняті відповідні рішення. Зокрема, 8 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу, 1 справу передано на опрацювання, 10 справ закрито в зв’язку із закінченням строків накладення адміністративного стягнення.
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради