Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗДОБУТКИ ЗА 2019 РІК – СПІЛЬНІ ЗУСИЛЛЯ ВЛАДИ І ГРОМАДИ

У вівторок, 18 лютого, у великій залі Палацу культури міський голова Олександр Супрунюк звітував про роботу за 2019 рік.

Послухати про те, як жив Нетішин у минулому році, і почути відповіді на запитання, які цікавлять, зібралось чимало містян.

Розпочався звіт з короткого відеофільму, який відобразив основні видатки з місцевого бюджету на різні напрямки життєдіяльності міста та показники роботи структурних підрозділів виконкому і комунальних підприємств міської ради. Згодом, виступаючи перед присутніми, Олександр Супрунюк зазначив, що в 2019 році були повністю профінансовані всі видатки, передбачені міським бюджетом. Коротко він зупинився на медичній реформі в тій її частині, що стосується Нетішина, зазначивши при цьому, що для нормального функціонування СМСЧ та забезпечення її матеріально-технічної бази з місцевого бюджету було виділено 27 млн. грн.

Щодо питань, то їх було багато і різнопланових. Міський голова відповідав на запитання, які надійшли на електронну адресу та соціальні мережі, письмово надходили вони і безпосередньо залу та вільного мікрофону. Люди цікавились принципом нарахування заробітної міському голові та його заступникам; коли розпочнеться очищення обвідного каналу; інвестиційною політикою в місті; причиною закриття ПАККО; чи будуватиметься спортивний майданчик; чому не фінансуються ремонти ліфтів з міського бюджету; чому такі великі тарифи на комунальні послуги, які надає КГ ХАЕС; чи укладено договір з перевізником на перевезення пільговиків до Славути; ремонтом доріг в садибній забудові міста та вирішенням питання щодо належного вуличного освітлення; чи курсуватиме комунальний автобус до нового кладовища і коли вирішиться питання його передачі в комунальну власність; долею будівництва дитячого садочка по вул. Варшавська; який міст і де повинне збудувати ПП «Укрспецізоляція»; чому не звітують перед громадою про свою роботу місцеві депутати; чи можливо мешканцям 220 гуртожитку поставити індивідуальні лічильники на світло та ін..

 На звіті міського голови був присутній і генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра. Він зазначив, що, як керівник містоутворюючого підприємства, налаштований на подальшу співпрацю з міською владою задля того, щоб Нетішин ставав ще кращим і комфортнішим. Він коротко прокоментував також тарифи на комунальні послуги, які надає ВП ХАЕС, зауваживши при цьому, що вони розраховуються за встановленими нормативами. При цьому забезпечення міста теплом, водою і водовідведення є збитковим для ХАЕС.

У свою чергу міський голова Олександр Супрунюк назвав здобутки за 2019 рік результатом діяльності не тільки міської влади, а й результатом спільних зусиль працівників бюджетної сфери, комунальних підприємств, членів громади, волонтерів та подякував всім за роботу

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради