Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності, які забезпечують утримання та ремонт спільного майна багатоквартирного будинку і прибудинкової території!

Відповідно до частини 5 статті 18 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» обов’язковою стала норма, якою, для суб’єктів підприємницької діяльності, що забезпечують утримання та ремонт спільного майна багатоквартирного будинку і прибудинкової території, передбачено зобов’язання мати у штаті щонайменше одного працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків).

Порядок здійснення професійної атестації фахівців за вищезгаданою професією встановлено постановою Кабінету Міністрів України від 28,11.2018 за №1010 «Деякі питання професійної атестації за професією «Менеджер (управитель) житлового будинку ( групи будинків)».

Сертифікацію персоналу за професією «Менеджер (управитель) житлового будинку ( групи будинків)» здійснює Орган із сертифікації персоналу будівельної галузі Всеукраїнської громадської організації «Асоціація експертів будівельної галузі (ОСП БГ), який акредитовано Національним агентством з акредитації України відповідно до вимог  ISO / IEC 17024:2012 «Оцінка відповідності. Загальні вимоги до органів, які виконують сертифікацію персоналу».

Спеціальну підготовку та атестацію фахівців для подальшої їх сертифікації під методичним керівництвом ОСП БГ проводить ТОВ «Національний атестаційно-навчальний центр» (НАНЦ), який має сертифікати компетентності щодо проведення спеціальної підготовки та атестації претендентів на сертифікацію фахівців за 14 професіями, у тому числі за професією «Менеджер (управитель) житлового будинку ( групи будинків)».

Повідомляємо, що продовжується набір у групи спеціалізованої підготовки фахівців для подальшої сертифікації за професією «Менеджер (управитель) житлового будинку ( групи будинків)».

Найближчу групу НАНЦ  збирає на 17 лютого 2020 року. Термін навчання  - 5 днів.

У разі зацікавленості, претендент має надіслати наступні документи на електронну адресу: osp-bg@ukr.net :

- Копія паспорта (перша, друга сторінка) або ID-картка (тільки лицьова сторона) кандидата на сертифікацію.

- Копія довідки присвоєння ідентифікаційного коду (тільки якщо заявник – приватна особа, резидент України).

- Копія (копії)  документа (документів) про освіту, в тому числі післядипломної (за наявності).

- Копія документа про вищу освіту кандидата на сертифікацію.

- Довідка, видана роботодавцем, щодо підтвердження виробничого стажу кандидата або копія трудової книжки.

- Заповнені заява та заява установленої форми https://ospbg.org.ua/files/docs/Forma_BG_Z_MU.PDF

 

Вимоги до кандидата:

Або: повна вища освіта напряму підготовки «Менеджмент» (магістр чи спеціаліст), без вимог до стажу роботи;

Або: повна вища освіта (технічна) та стаж роботи за фахом не менше 2 роки і післядипломна освіта за напрямом «Менеджмент».

Консультації та довідки можна отримати у співробітників Національного атестаційно-навчального центру за телефонами : (095) 948-97-62, (096) 137-68-69.