Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги пільгових категорій населення!

          Постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2019 року  1123 «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо питань надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг» внесено  зміни до Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України 17 квітня 2019 року      № 373.

         Внесеними змінами скасовано обмеження, яке не дозволяло пільговикам після 15 жовтня і 15 травня переходити на готівкову форму виплати пільг.

         З 1 січня 2020 року пільгові категорії населення мають право у будь-який час подати заяву про перехід на монетизовану (готівкову) форму  виплати пільг на житлово-комунальні послуги.

          Відповідно до означеної Постанови  пільга надається у грошовій готівковій формі шляхом перерахування коштів на рахунок пільговика в уповноваженому банку з місяця, що настає за місяцем подання заяви.

           Для переходу на монетизовану (готівкову грошову) форму виплат пільг на житлово-комунальні послуги пільговик звертається із відповідною заявою до управління соціального захисту населення виконавчого комітету Нетішинської міської ради, в якій вказуються  реквізити уповноваженого банку.

          Також при собі необхідно мати: паспорт громадянина України, посвідчення пільговика, банківські реквізити для перерахування коштів.

         Додаткову інформацію можна отримати за адресою: просп.Незалежності, 29, каб.2, контактний телефон 4-10-04, моб.тел.098-741-03-79.

 

 

Управління соціального захисту населення

 виконавчого комітету Нетішинської міської ради