Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До відома мешканців міста Нетішина !

 

На період карантину робота великого ринку та м’ясного павільйону призупинена. Відповідно до протоколу № 14 від 18.05.2020року позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій «Про вжиття додаткових протиепідеміологічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоУ-2 на території міста- супутник Нетішин, а саме: пункту 1.2. Рішення про відновлення роботи агропродовольчого та непродовольчих ринків приймати із урахуванням стану епідеміологічної ситуації щодо захворювання на СОVID-19. Враховуючи стан розповсюдження захворюваності, результати тестування населення та у разі стабілізації епідеміологічної ситуації щодо захворювання на СОVID-19, виконавчим комітетом Нетішинської міської ради може прийматися рішення щодо відновлення роботи агропродовольчого та непродовольчого ринку.

В свою чергу в зв’язку із послабленнями Кабінету Міністрів України від 11.05.2020р. дозволено здійснювати свою господарську діяльність павільйонам, що розташовані на території КП НМР «Торговий центр» за адресою вул.Ринкова 4Б.

Отже, на території великого ринку до його відкриття, торгівля може здійснюватися тільки у павільйонах з дотриманням відповідних санітарних норм.