Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Дана інформація до уваги власників і управлінців компаній малого та середнього бізнесу.

Запрошуємо Вас взяти участь у проекті Business Index - системному опитуванні власників та керівників малого та середнього бізнесу з метою виявлення впливу наслідків економічної кризи, пандемії COVID-19 та очікувань на 2021 року.

Для участі в опитуванні третьої хвилі до 23 грудня переходьте за посиланням: 

https://web.gradus.app/business 

Якщо Ви вже брали участь у дослідженні, можете використовувати ті ж Логін та Пароль.

Компанії, що візьмуть участь в дослідженні, отримують доступ до повного аналітичного звіту за результатами проведених опитувань. Звіт буде надісланий учасникам опитування до кінця грудня 2020 року.

Результати опитування першої хвилі Ви можете переглянути за посиланням:  https://gradus.app/documents/41/Gradus_BusinessIndex-wave1.pdf

Дослідження реалізує платформа SheExports у партнерстві з дослідницькою компанією Gradus Research та аналітичним центром Advanter Group на замовлення Офісу з просування експорту України. Дослідження проводиться в рамках проекту "Застосування та реалізація Угоди про асоціацію ЄС-Україна у сфері торгівлі", що впроваджується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Результати дослідження будуть передані Кабінету Міністрів України, Офісу з просування експорту, профільним Міністерствам та іншим державним установам. Ваша думка буде врахована при розробці Економічної стратегії 2030, плануванні програм державної підтримки та інших заходів стимулювання розвитку МСБ в Україні.

 

ЗАВЖДИ ГОТОВІ ДО СПІВПРАЦІ!

Контактні дані: тел. +38 050 410 59 26 (Viber, WhatsApp, Skype)

е-mail: ukrpol-kiev@ukr.netkiev@pol-ukr.com 04-071 Kиїв вул. Хорива 4, оф. 10