Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

Фонд комунального майна міста Нетішина оголошує прийняття документів для формування ІV черги реєстрів учасників програми «Муніципальне житло м.Нетішин на 2017-2027 роки».Відповідно до програми «Муніципальне житло м.Нетішин на 2017-2027 роки», затвердженого рішенням двадцять третьої сесії Нетішинської міської ради VII скликання від 14 лютого 2017 року № 23/1202, з внесеними змінами та  Положення про здійснення будівництва/придбання муніципального житла за рахунок коштів бюджету міста, коштів громадян, що потребують поліпшення житлових умов та інших незаборонених законодавством джерел фінансування, затвердженого рішенням сорок сьомої сесії Нетішинської міської ради VII скликання від 23 листопада 2018 року № 47/3278 прийняти участь у програмі можуть працівники бюджетної сфери, що потребують поліпшення житлових умов, які проживають на території міста Нетішин, а саме:

- працівники установ та організацій, що утримуються за рахунок коштів бюджету міста (закладів освіти, охорони здоров’я, культури, фізичної культури, молодіжної політики, соціального захисту населення, органів місцевого самоврядування);

- працівники комунальних підприємств територіальної громади міста Нетішина;

- працівники установ, які утримуються за рахунок коштів державного бюджету при умові фінансової участі головного розпорядника коштів.

Громадяни, які беруть участь у програмі мають можливість  отримати позику з бюджету міста для будівництва/придбання житла на ринку житла.

Обов’язковою умовою для всіх учасників програми є наявність не менше трьох років стажу на постійному місці роботи.

При будівництві житла мати фінансову спроможність на початку будівництва, при наданні цільової позики на придбання житла, сплатити єдиним платежем не менше ніж 30000,00 (тридцять тисяч гривень 00 коп.) в якості першого внеску в рамках Програми та щомісячно сплачувати не менше 0,83 % від загальної вартості житла.

При придбанні житла на первинному ринку мати спроможність сплатити не менше 50% вартості житла відразу та в подальшому виплачувати 25% залишку вартості житла забудовнику, відповідно до графіку, протягом                2 років та 25% залишку вартості житла щомісячно відповідно до графіку, до бюджету міста, впродовж наступних трьох років.

При придбанні житла на вторинному ринку мати спроможність сплатити не менше 50% вартості житла відразу та в подальшому виплачувати залишок вартості житла щомісячно відповідно до графіку, впродовж п’яти років.

Для включення до переліку учасників програми працівники бюджетної сфери та комунальних підприємств зобов’язані надати:

- заяву про участь у програмі;

- копія паспорта (оригінал для огляду);

- копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду (оригінал для огляду);

- довідку про перебування, або не перебування на квартирному обліку у виконавчому комітеті Нетішинської міської ради;

- правовстановлюючі документи на житло (свідоцтво про право власності, договір купівлі продажу, договір дарування, тощо.) житловою площею          13,65 кв. м на одну особу у разі відсутності підстав для перебування на квартирному обліку у виконавчому комітеті Нетішинської міської ради заявника та членів його сім’ї;

- довідку з Єдиного державного реєстру прав на нерухоме майно щодо наявності або відсутності на праві власності майна в усіх членів сім’ї;

- довідку КП НМР «Бюро технічної інвентаризації» щодо наявності або відсутності житла на праві власності в усіх членів сім’ї;

- довідка з місця проживання про склад сім’ї та реєстрацію;

- довідку про заробітну плату за останні 12 місяців;

- довідку про стаж роботи в комунальних підприємствах, установах, закладах комунальної форми власності / в установах, закладах державної форми власності за умови участі головного розпорядника коштів у м.Нетішині;

- документи, що підтверджують проживання особи у винайманому житловому приміщенні не менше п’яти років (договір найму житла у разі відсутності реєстрації у місті Нетішин).

Прийом документів для участі у програмі «Муніципальне житло м.Нетішин на 2017-2027 роки» буде проводитись від 15 лютого 2019 року до             01 червня 2019 року у вівторок з 09:00 до 12:00 години та у четвер з 14:00 до 17:00 години за адресою: м. Нетішин, вул. Шевченка, 1, Фонд комунального майна міста Нетішина (каб. № 308 виконавчого комітету Нетішинської міської ради), тел. 9-11-26.