Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Запрошуємо до участі у XI Міжнародному форумі «Дні польського бізнесу в Україні»

14 листопада 2019 року у Києві відбудеться XI Міжнародний форум «Дні польського бізнесу в Україні».

Форум щороку збирає на одному майданчику представників державних та місцевих органів влади, представників дипломатичних, установ, підприємців України та Польщі з метою налагодження ділових і торговельно-економічних відносин та пошуку нових шляхів співпраці. Кожного року в заході беруть участь від 150 до 300 учасників.

 

Головні питання, що розглядатимуться:

  • Торгово-економічне партнерство України та Польщі – чи зміняться економічні та інвестиційні пріоритети обох країн?
  • Велика приватизація та відкриття вільного ринку землі в Україні – чи готовий польський бізнес до економічно-фінансової експансії;
  • Будівельні та інфраструктурні проєкти – пошук синергії;
  • Перспективи розширення вантажних залізничних перевезень, запуску проектів з вагонобудування та створення спільних ремонтно-сервісних центрів;
  • Переробна галузь – перспективи для спільних інвестиційних проєктів;
  • Польський досвід та польські технології для енергоощадних проєктів в Україні та інші.

 

Цьогорічний форум традиційно пройде під патронатом Посольства Республіки Польща в Україні та Міністерства інвестицій та розвитку Республіки Польща.

Організаторами заходу виступають Асоціація українського бізнесу в Польщі та Юридична Група EUCON, Співорганізатори – Польське Агентство Інвестицій та Торгівлі та Конфедерація Роботодавців Lewiatan.

Проведення щорічного міжнародного бізнес-форуму в Україні та Польщі започатковано в 2014 році з метою створення майданчику для обміну ідеями, налагодження співпраці та сприяння зростанню притоку прямих іноземних інвестицій в українську економіку. Так, у листопаді 2014-2018 років у Києві відбулись І, III, V, VII та IX міжнародні форуми «ДНІ ПОЛЬСЬКОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ, а у травні 2015-2019 років у Варшаві були проведені II, IV, VI, VIII та X форуми «ДНІ УКРАЇНСЬКОГО БІЗНЕСУ У ПОЛЬЩІ».

Контактна особа: Олена Вакулік, тел. +380 (44) 238 09 44,                                    e-mail: offiee@ukrbizpol.org.

Умови участі, картка для реєстрації тощо, за посиланням: http://ukrbizpol.org/novini/14-listopada-vidbudetsya-xi-mizhnarodniy-forum-dni-polskogo-biznesu-v-ukrayini/#more-3368 .