Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

За ініціативою Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області на колегії облдержадміністрації розглянуто питання стану фінансово-бюджетної дисципліни в області

23 липня 2019 року відбулось розширене засідання колегії Хмельницької обласної державної адміністрації. Участь у засіданні взяли Голова обласної ради Михайло Загородний, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів ЦОВВ, голови райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) рад.

Основне із питань, розглянутим на колегії було стан фінансово-бюджетної дисципліни в області за перше півріччя 2019 року.

        Заступник начальника управління Західного офісу Держаудитслужби  в Хмельницькій області Валерій Дзюблюк  проінформував присутніх про результати проведеної протягом першого півріччя 2019 року роботи щодо контролю за дотриманням законодавства з фінансових питань, економним та ефективним витрачанням коштів бюджетів усіх рівнів.

Т.в.о. голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко зазначив, що  процес децентралізації  розширив повноваження місцевих рад, що в свою чергу вимагає якісно нового контролю за станом збереження і використання фінансових ресурсів області. Тому сьогодні основними завданнями Управління  є не тільки виявлення фінансових порушень та зловживань, а й діяльність, спрямована на попередження порушень фінансової дисципліни та здійснення на постійній основі комплексу заходів по контролю за збереженням фінансових та матеріальних ресурсів.

За результатами засідання колегії Хмельницькою облдержадміністрацією прийнято Розпорядження  “Про стан фінансово-бюджетної дисципліни в області за перше півріччя 2019 року”, в якому особливу увагу приділено забезпеченню попередження та відшкодування виявлених порушень фінансово - бюджетного законодавства.

 Додаткову інформацію можна подивитись на сайті Хмельницької ОДА за  адресою http://www.adm-km.gov.ua/?p=60670

 

Прес-служба Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області