Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги суб’єктів господарювання зацікавлених у експорті продукції!

Хмельницькою обласною державною адміністрацією проводиться робота з оновлення Каталогу експортного потенціалу підприємств області.

До зазначеного каталогу пропонується безкоштовно включити перелік підприємств міської територіальної громади (в т.ч. малих підприємств та фізичних осіб підприємців), що потенційно можуть відправляти свою продукцію на експорт, а також підприємства, що здійснювали експортні поставки упродовж 2018 та першого півріччя 2019 років.

Зазначена інформація буде розповсюджуватися на міжнародних виставках, ярмарках, форумах, серед торговельно-економічних місій при дипломатичних представництвах України за кордоном та дипломатичних представництвах країн, акредитованих в Україні, а також розміщуватись в ЗМІ, на Інтернет-сайтах тощо.

У разі зацікавленості у розвитку експортних операцій та зміцненні ділових зв’язків з потенційними іноземними партнерами, просимо заповнити українською та англійською мовами форми та надіслати управлінню економіки виконавчого комітету Нетішинської міської ради до 23 вересня 2019 року в електронному вигляді (e-mail: netishyn_ekonomika_32265@ukr.net).

 

Форми для заповнення.doc