Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги суб’єктів господарювання !

За сприяння та підтримки державних органів влади, громадських організацій та недержавних міжнародних фондів 12 грудня 2019 року у м. Київ (Міжнародний Виставковий Центр) відбудеться масштабний всеукраїнський захід «Топ-100 найкращих українських компаній. Працюй в Україні!». Організатором заходу є громадська організація «Підприємницький клуб».

         Бізнес-Форум "Топ-100 найкращих українських компаній" - це майданчик для діалогу влади та бізнесу. Захід не тільки об'єднує компанії з різних сфер діяльності, підприємців, представників влади, міжнародних інвесторів, але й ставить за мету обговорити нагальні питання й визначити пріоритети в розвитку підприємництва в Україні, презентація та відзначення найбільш розвинених компаній країни у різних сферах та галузях.

 

Гості заходу: підприємці, бізнес-асоціації, лідери бізнесу, інвестори,  іноземні представництва, представники влади, експерти, спеціалісти та студенти.

Учасників заходу очікують: виставкові стенди лідерів українського бізнесу, інноваційні розробки та продукти, секрети успіху компаній, нові знайомства, тенденції, перспективи розвитку.