Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги субʼєктів господарювання!

Повідомляємо, що 25-26 квітня у місті Хмельницький відбудеться Подільсько-Буковинський міжнародний форум «Швейна галузь»: перезавантаження», що організовується Центром інформаційної підтримки бізнесу(м. Хмельницький, комплекс «СВ-клуб», вул. Свободи,1А) за підтримки Європейського банку Реконструкції і Розвитку у рамках ініціативи Європейського Союзу EU4Business.

У рамках форуму заплановано закласти передумови до обʼєднання виробників, їх переорієнтації з ринку СНГ на європейський та інші ринки, вивчити успішні практики ведення бізнесу та отримати нові знання з продажу і маркетингу продукції, налагодити зв’язки між виробниками одягу та постачальниками сировини, обладнання, упаковки і інших супутніх товарів, вивчити передумови експорту продукції та поширити інформацію про програми підтримки легкої промисловості.

У заході візьмуть участь керівники Fashion Globus Ukraine та  платформи New Fashion Zone, виробники тканин, успішні українські виробники одягу, провідні компанії з постачання обладнання та експерти з маркетингу і продажів в сфері легкої промисловості та більше 150 керівників місцевих підприємств з виробництва одягу.

Враховуючи вищевикладене, зацікавленим суб’єктам господарювання міста пропонуємо    взяти участь у форумі та поширити інформацію серед бізнесових кіл.

 Посилання на захід в мережі facebook

https://www.facebook.com/events/1025566354293784/

Реєстраційна форма:  http://bit.1y/2uzHRyN