Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги власників особистих селянських господарств!

Обласна конкурсна комісія по визначенню переліку суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для отримання права на компенсацію вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання оголошує конкурс на часткову компенсацію вартості придбання установки індивідуального доїння.

До участі в конкурсі допускаються власники особистих селянських господарств, які закупили у поточному році установки індивідуального доїння. Перелік документів, необхідний для участі в конкурсі, визначений Порядком використання коштів обласного бюджету за напрямом «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання (включаючи приватний сектор)» затверджений рішенням обласної ради від 23 березня 2017 року                     № 19-11/2017.

Так, до конкурсної комісії необхідно надати:

1) заявку на отримання компенсації довільної форми;

2) копії паспортів великої рогатої худоби і ветеринарних карток до таких паспортів;

3) витяг з Єдиного державного реєстру тварин, що підтверджує наявність корів в господарствах фізичних осіб;

4) копії платіжних документів та технічної документації на установку;

5) копії паспорта власника тварин і довідки про присвоєння йому ідентифікаційного номера (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це у відповідний орган Державної фіскальної служби і мають відмітку в паспорті);

6) довідка про відкриття рахунку в банківській установі;

7) розписку про повну юридичну та фінансову відповідальність за достовірність поданих документів.

Власники особистого селянського господарства, які отримали часткову компенсацію вартості придбання установки індивідуального доїння у 2017 та 2018 роках, участі у зазначеному конкурсі у 2019 році не можуть брати, так як зазначене відшкодування надається один раз на п’ять років.

Детальна інформація за посиланням: https://www.apr.adm-km.gov.ua/news/view/340-Uvaga!-Rozpochato-priyom-dokument%D1%96v-na-chastkovu-kompensats%D1%96yu-pridbanih-vlasnikami-osobistih-selyanskih-gospodarstv-u-potochnomu-rots%D1%96-ustanovok-%D1%96ndiv%D1%96dualnogo-doinnya.

Кінцевий термін подання заявок – 19 грудня 2019 року. Заявка і супровідні документи приймаються за адресою: 29000 м. Хмельницький, вул. Свободи, 70, Департамент агропромислового розвитку Хмельницької обласної державної адміністрації. Довідки за телефонами : (0382) 76-21-58, 79-49-00.