Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До відома суб’єктів господарювання!

На території загального користування, у районі між р. Горинь та вул. Шевченка здійснюються роботи з будівництва міського парку культури та відпочинку м. Нетішин.

Усім зацікавленим суб’єктам господарювання рекомендуємо приєднатись до розбудови та облаштування паркової зони та розмістити тимчасові об’єкти дрібнороздрібної торгівлі і надання розважальних послуг, об’єкти торгівлі, ресторанного господарства, зокрема, кафе, павільйони, лотки, торговельне обладнання, тощо на території міського парку.

Одночасно повідомляємо про можливість розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності під час проведення ярмарок та інших масових заходів у парковій зоні біля міської сцени.

Наразі, запрошуємо суб’єктів господарювання запропонувати мешканцям та гостям міста свою продукцію та взяти участь у заходах 14 червня 2019 року до Дня медика та Дня батька,  30 червня 2019 року -  у заходах до Дня  Конституції України та до Дня молоді, які будуть проводитись у парковій зоні біля міської сцени.

За детальною інформацією ви можете звернутись в КП НМР «Комфорт».

 

 

Управління економіки виконавчого комітету міської ради.