Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

УВАГА! УВАГА! УВАГА! До відома всіх мешканців садибної забудови міста Нетішин.

Через регулярні витрати, щомісячні збитки, які несе комунальне господарство ВП «Хмельницька АЕС», та небажання мешканців садибної забудови міста, які користуються послугою централізованого водопостачання, укладати на цю послугу угоди відповідно до діючого законодавства, постачальна організація повідомляє про вимушене відключення споживачів садибної забудови від зовнішніх мереж водопостачання.

Термін на вирішення проблеми надається 1 місяць, починаючи з 3 вересня 2018 року. На протязі цього місяця вода буде подаватися погодинно згідно з графіком водопостачання КГ ВП «ХАЕС»: з 5:30 до 9:00 год; з 11:30 до 14:00 год; з 19:00 до 22:00 години.

Відновлення водопостачання можливе тільки після укладання відповідних угод з усіма мешканцями садибної забудови, що є споживачами даної послуги.

За інформацією щодо укладання угод на отримання послуги з централізованого водопостачання садибної забудови міста звертатися до комунального господарства ВП «Хмельницька АЕС» за адресою: м.Нетішин, вул. Енергетиків, 20, тел. 6-26-61.

 

Виконавчий комітет Нетішинської міської ради