Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги суб’єктів господарювання !

Українська асоціація Шовкового шляху SilkLink пропонує взяти участь у ІІІ Українському форумі Шовкового шляху, який відбудеться 16 листопада 2018 року у місті Києві.

Планується проведення Інноваційної виставки за участю китайських корпорацій, а також будуть проходити 4 галузеві панельні сесії (динаміка успішного українсько-китайського співробітництва, енергія майбутнього, Fintech&Investments та IT&Innovations). Участь у роботі зазначеного міжнародного заходу візьмуть представники українського Уряду та ВРУ, представники українського та китайського великого та середнього бізнесу, Посольство КНР в Україні й представники ЗМІ.

У зв’язку з цим, запрошуємо суб’єктів господарювання міста взяти участь у роботі ІІІ українського форуму Шовкового шляху.

Також, в рамках налагодження українсько-китайської співпраці, Асоціація надає 50% знижку на придбання квитків для представників бізнесу Хмельницької області. Знижку можна отримати перейшовши за спеціальним посиланням: https://silklink2018.ticketforevent.com/?promocode=Partner3

Детальніше про ІІІ Український форум Шовкового шляху:

http://forum.silklink.org/uk/%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0/.