Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги суб’єктів господарювання!

У рамках Програми розвитку малого та середнього підприємництва Хмельницької області на 2017-2018 роки суб’єктам господарювання надається з 2000 року фінансово-кредитна підтримка за рахунок коштів обласного бюджету для реалізації інвестиційних проектів у пріоритетних напрямках діяльності.

Фінансування інвестиційних проектів здійснюється через Регіональний фонд підтримки підприємництва по Хмельницькій області відповідно до Порядку використання коштів обласного бюджету, що виділяються на надання фінансово-кредитної підтримки суб’єктам підприємництва, затвердженого рішенням сесії обласної ради від 22 грудня 2017 року №30-17/2017.

Перевагами даного стимулюючого механізму фінансової підтримки суб’єктів підприємництва є надання фінансово-кредитної підтримки на поворотній основі за пільговою ставкою на термін до 3-х років та відстрочка погашення суми фінансово-кредитної підтримки від 3 до 6 місяців.

Перелік документів, необхідних для отримання фінансово-кредитної підтримки, та Порядок використання коштів обласного бюджету, що виділяються на надання фінансово-кредитної підтримки суб’єктам підприємництва, розміщені на офіційному сайті Нетішинської міської ради у розділі «Економіка міста» підрозділі «Підприємництво».

За додатковою інформацією звертатись у Департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації за тел. (0382) 76-59-89.