Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Урядовий проект "Інвестиційний Монітор"

13 лис 2017

Запрошуємо долучитись до першого етапу Урядового проекту
«Інвестиційний Монітор» («InvestMonitor»)

Офісом із залучення та підтримки інвестицій реалізовано перший етап Урядового проекту «Інвестиційний Монітор» («InvestMonitor») – інструменту моніторингу інвестиційного середовища областей України.

Проект InvestMonitor створений як інструмент, що слугує прямим комунікаційним каналом між бізнесом та урядом з метою виявлення як позитивних, так і деструктивних факторів ведення бізнесу в Україні. Ключова мета проекту полягає у визначенні сфер, які необхідно перевести у площину особливої уваги, та внесенні якісних змін в напрямі покращення середовища для ведення бізнесу в Україні.

Пропонуємо залучитись до заповнення анкети-опитувальника. Для участі в анкетуванні звертатись за посиланням: http://investmonitor.com.ua/wp-login.php?action=register.

Відповіді кожного респондента є важливими, оскільки вони є складовими загальної картини реальних умов ведення бізнесу та допомагають виявити стримуючі фактори залучення нових інвестицій у місто Нетішин, та у Хмельницьку область вцілому.

Просимо долучитись до проекту та заповнити анкету-опитувальник на сайті: http://investmonitor.com.ua/uk/main-page.

У разі виникнення запитань звертатись за нижченаведеними даними:      e-mail: info@investmonitor.com.ua, тел./Viber:+38 (098) 869-71-06.

Сподіваємось на Вашу активну участь в анкетуванні, результативність якого безпосередньо вплине на оцінку інвестиційного середовища нашого міста Нетішина та Хмельницьку область вцілому.