Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Українську молодь запрошують до участі у конкурсі підприємницьких проектів

За підтримки Міністерства молоді та спорту України Благодійним Фондом ICEPP проводиться конкурс соціальних та бізнес проектів Diamond Challenge Ukraine for High School Entrepreneurs, У цьому році конкурс проводиться в Україні вдруге. онкурс направлений на підтримку підприємницьких проектів серед української молоді віком від 15 до 18 років. В рамках конкурсу учасники можуть презентувати свій бізнес проект та мають шанс виграти 11 000 доларів США.

Diamond Challenge відбудеться у три етапи:

Відбірковий тур в Україні - презентація проектів. Команда переможець отримає фінансову винагороду у розмірі 11 000 доларів США та поїздку до США на півфінал Diamond Challenge.
Півфінал відбудеться в СІЛА, в Штаті Делавер 12 квітня 2018 року.
III. Фінальний раунд в рамках Молодіжного Підприємницького Саміту (Youth Entrepreneurship Summit) - 13 квітня 2018 року.

До участі в конкурсі запрошуються учні загальноосвітніх шкіл або профільних коледжів віком від 15 до 18 років.

Важливі дедлайни Конкурсу:

1 жовтня 2017 р. - відкриття реєстрації команд;
30 листопада 2017 р.- закриття реєстрації команд;
5 січня 2018 р. - дедлайн подачі письмових проектів;
1-2 березня 2018 р. - Всеукраїнський фінал у м. Києві.

Реєстрація команд та проектів на сторінці Diamond Challenge відкрита до 5 січня 2018 року. Зареєструватись можна за посиланням: https://diamondchallenge.awardsplatform.com
З правилами та вимогами участі у конкурсі можна ознайомитись на сайті
www.icepp.org.ua (за посиланням : https:// www.icepp.org.ua/images/InfoDC2018.pdf). Контактна особа – виконавчий директор Благодійного Фонду «Інститут громадянської освіти та суспільних программ» Ірина Романенко (e-mail: icepp.ngo@gmail.com, тел.38 050 580 63 96).