Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Пропозиції ТОВ Техімпекс (Республіка Польща) для подальшої співпраці

04 гру 2017

До відома суб’єктів господарювання!

09 листопада 2017 року відбулася зустріч першого заступника голови Хмельницької обласної державної адміністрації Володимира Кальніченка з генеральним директором підприємства Зовнішньої торгівлі ТОВ «Техімпекс» (Республіка Польща) Кшиштофом Следзіньскі.

ТОВ «Техімпекс» пропонує клієнтам єдиної митної зони (Білорусь, Казахстан, Україна та Молдова) ряд товарів та послуг. Зокрема, технологічні лінії для агрохарчової промисловості, промислового виробництва будівельних матеріалів; технологічні лінії для переробки пластмас і гуми; комплексні проекти термомодернізації об’єктів, будівель, мереж теплопостачання та інше.

Кшиштоф Следзіньскі повідомив, що наразі розглядається проект будівництва на Хмельниччині невеликого елеватору (37 т. тонн на зерно) та декількох підприємств з виробництва крохмалю, сиропу, фруктози та глюкози. Фінансування здійснюватиметься польськими інвестиційними банками в рамках урядової програми з підтримки експорту.

Результатом зустрічі стала домовленість учасників щодо визначення проектів, які будуть реалізовуватися на теренах Хмельницької області відповідно до потреб внутрішнього та зовнішнього ринків та підготовки пропозицій для подальшої співпраці.

Для ознайомлення додається програма Bank Gospodarstwa Krajowego у Варшаві «Підтримка зовнішньої діяльності польських суб’єктів господарювання», яка надана польською стороною.

Програма Bank Gospodarstwa Krajowego.pdf