Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Оголошення

09 чер 2017

про повторний конкурс на право оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Нетішин

Відповідно до рішення двадцять третьої сесії Нетішинської міської ради VII скликання від 14 лютого 2017 року № 23/1216 «Про надання згоди Фонду комунального майна міста Нетішина на укладення договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Нетішина площею більше 200 кв.м», передається в оренду частина приміщень (праве крило) на п’ятому поверсі головної будівлі лікарні, інвентарний номер - 10310010, загальною площею – 366,2 кв.м, які розташованіза адресою: 30100, Хмельницька область, м.Нетішин, вул.Лісова, 1, балансоутримувачем яких є КМЗ НМР «Спеціалізована медико-санітарна частина м. Нетішин», оголошується конкурс на право оренди нерухомого майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади міста Нетішин та обліковується на балансі комунального медичного закладу Нетішинської міської ради «Спеціалізована медико-санітарна частина м. Нетішин". Частина приміщень(праве крило) на п’ятому поверсі головної будівлі лікарні, загальною площею - 366,2 кв.м., що розташоване за адресою: 30100, Хмельницька обл., м. Нетішин, вул. Лісова, 1.

Мінімальна вартість орендної плати складає відсоткову орендну ставку використання орендарем нерухомого майна за цільовим призначенням, затвердженою рішенням шістдесят восьмої сесії Нетішинської міської ради VI скликання від 27 січня 2015 року № 68/1625 «Про Методику розрахунку орендної плати за комунальне майно міста Нетішина та пропорції її розподілу», зі змінами відповідно до незалежної оцінки майна площею 366,2 кв.м., де основні приміщення загальною площею 254,9 кв.м та приміщення загального використання загальною площею 111,3 кв.м., орендна плата становить 21 (двадцять одна) гривня 51 коп. за 1 кв.м площі основних приміщень та 06 (шість) гривень 02 коп за 1 кв.м площі приміщень загального використання..

Комунальні та експлуатаційні витрати сплачуються балансоутримувачу окремо.

Умови конкурсу:

  • стартовий розмір орендної плати-згідно з Методикою;
  • цільове призначення–здійснення господарської діяльності з медичної практики;
  • компенсація переможцем конкурсу витрат, пов’язаних з проведенням незалежної оцінки об’єкта оренди;
  • термін оренди 2 роки 11 місяців;
  • дотримання вимог щодо експлуатації об’єкта;
  • виконання умов договору оренди.

Для участі у конкурсі претендент подає на розгляд комісії такі матеріали:

для юридичної особи:

  • документи, що посвідчують повноваження представника юридичної особи;
  • посвідчені нотаріусом копії установчих документів;
  • завірену належним чином копію звіту про фінансові результати претендента з урахуванням дебіторської і кредиторської заборгованості за останній рік;
  • довідку від претендента про те, що стосовно нього не порушено справу про банкрутство;

для фізичної особи:

  • заяву про участь у конкурсі;
  • пропозиції щодо виконання умов конкурсу;
  • копію документа, що посвідчує особу, або належним чином оформлену довіреність;
  • завірену належним чином копію виписки або витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб  та фізичних осіб-підприємців;
  • завірену належним чином копію декларації про доходи або звіту суб’єкта малого підприємництва – фізичної особи – платника єдиного податку.

Документи подаються орендодавцеві, Фонду комунального майна міста Нетішина у конвертах з написом «На конкурс» з відбитком печатки (підписом) претендента. Кінцевий строк прийняття пропозицій про участь у конкурсі три робочі дні до дати проведення конкурсу (до 16 червня 2017 року включно).

Конкурс на  право  оренди  майна  буде проведений  22 червня  2017  року  о 10 год 00 хв. у Фонді комунального майна міста Нетішина за адресою: 30100, Хмельницька область, м.Нетішин, вул.Шевченка, 1, каб.307а, тел.9-11-26.