Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Виконавчий комітет НМР повідомляє про початок громадського обговорення

Виконавчий комітет Нетішинської міської ради повідомляє про початок громадського обговорення питання щодо найменування одного із парків міста Нетішина іменем Олексія Троценка.

Олексій Іванович Троценко перший керівник Хмельницької АЕС, почесний громадянин міста Нетішина, він зробив значний особистий внесок у розвиток атомної енергетики, формування інфраструктури та головних об’єктів міста, людина високих моральних якостей.

Пропозиція внесена ВП «ХАЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» з метою увічнення пам’яті Троценка Олексія Івановича за його заслуги перед громадою.

Строк проведення громадського обговорення від 14 грудня 2017 року до 14 лютого 2017 року.

Пропозиції приймаються виконавчим комітетом Нетішинської міської ради з дня опублікування повідомлення про проведення громадського обговорення - 14 грудня 2017 року до 14 січня 2018 року включно у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, імені, по батькові особи, яка їх подає, на поштову адресу: м.Нетішин, вул.Шевченка, 1 та на електронну адресу miskrada@netishynrada.gov.ua.

За довідками звертатися в відділ містобудування, архітектури та благоустрою виконавчого комітету Нетішинської міської ради, кабінет № 17 або за телефоном 3-42-36. Відповідальні особи: завідувач сектору містобудівного кадастру відділу містобудування, архітектури та благоустрою виконавчого комітету Нетішинської міської ради – Зіщук Інна Анатоліївна, завідувач сектору планування та забудови територій відділу містобудування, архітектури та благоустрою виконавчого комітету Нетішинської міської ради Мельничук Наталія Володимирівна.