Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Про навчальну програму для експортерів EXPORT REVOLUTION.Ukraine

13 лис 2017

До уваги суб’єктів господарювання!

На адресу облдержадміністрації надійшов лист Офісу з просування експорту при Мінекономрозвитку, щодо запуску дворічної навчальної програми для експортерів “EXPORT REVOLUTION. Ukraine”.

Програма розроблена спеціально для українських експортерів Інститутом маркетингу Естонії за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Навчальна програма поєднує онлайн-вебінари, а також групові онлайн та офлайн тренінги з розглядом конкретних кейсів компаній-учасниць, та завершиться навчальною поїздкою до Естонії.

Програма розділена на 2 рівні:

  1. Базовий - для експортерів-початківців, що не мають досвіду в експорті та лише планують експортувати (онлан-вебінари);
  2. Просунутий - для компаній, які вже експортують та бажають покращити свої експортні результати, або ж знаходяться на етапі готовності до експорту (відеомодулі з домашніми завданнями і практичними онлайн та офлайн зустрічами, з розбором кейсів та домашніх завдань учасників, а також заключна поїздка до Естонії (участь у навчальному турі до Естонії у травні 2018 року передбачає самостійне покриття учасниками витрат на транспорт та проживання).

Прийом заявок на участь на обидва рівні програми (базовий та просунутий) розпочнеться на сайті Офісу з просування експорту при Мінекономрозвитку (https://epo.org.ua) з 7 листопада 2017 року та триватиме:

  1. до 14 листопада 2017 р. для початкового рівня (можуть подаватись всі зацікавлені у експорті компанії);
  2.  до 17 листопада 2017 р. для просунутого рівня (зможуть подаватись компанії, котрі пройдуть тест на готовність до експорту та наберуть відповідну кількість балів).

Відбір компаній для участі, а також реалізацію навчальної програми буде здійснено Інститутом маркетингу Естонії. Навчання триватиме з листопада 2017 року по травень 2018 року. Мова заходу, програма, комунікація, а також всі матеріали будуть на англійській мові, отже рекомендуємо залучати представників компаній, які володіють англійською мовою на рівні не нижчеі середнього.

З програмою занять та кураторами програми можна ознайомитись за посиланням: https://www.exportrevolution.org.ua

У разі виникнення запитань, просимо звертатись до Офісу з просування експорту при Мінекономрозвитку: education@epo.org.ua:   +380 67 828 20 34.