Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

УВАГА: КАРАНТИН!

19 січ 2016

Відповідно до розпорядження міського голови «Про епідситуацію з гострих респіраторних вірусних інфекцій та грипу у місті Нетішині», у зв’язку з різким підвищенням показників захворюваності на грип та ГРВІ, у місті Нетішині від 20 до 26 січня 2016 року включно припиняється навчання в загальноосвітніх навчальних закладах міста, ПСМНЗ “Нетішинська міська художня школа” та “Нетішинська міська школа мистецтв”, Будинку дитячої творчості, клубі “Юний технік”, Краєзнавчому центрі, проведення групових занять та культурно-масових заходів у КЗ “Палац культури міста Нетішина”, КЗ «Будинок культури», відвідування бібліотек ЦБС. Роботу дошкільних навчальних закладів міста проводити у посиленому протиепідемічному режимі.

Також рекомендується тимчасово припинити експлуатацію СК “Енергетик”, басейну, КДЮСШ. Рекомендується носити 4-ох шарові марлеві пов’язки, суворо дотримуватись санітарно-гігієнічного, протиепідемічного та дезінфекційного режиму.

ВП “Хмельницька АЕС” ДП “НАЕК “Енергоатом” рекомендовано провести профілактичні заходи серед персоналу в місцях великого скупчення людей, увести носіння 4-х шарових марлевих пов’язок.

Керівникам та власникам аптечної мережі міста потрібно підтримувати необхідний запас антивірусних препаратів, протигрипозної вакцини та дезінфекційних засобів.

Також зазначаємо, що від 20 до 26 січня 2016 року включно не проводитимуться заплановані масові заходи, зустрічі, зокрема, і ЗВІТ міського голови О.Супрунюка.

Відділ з організаційних питань,
зв’язків з ГО та ЗМІ
виконавчого комітету міської ради